Kjøtt og påsse Kjøtt og påsse. Foto: NRKKjøtt og påsse? - Denne retten hadde jeg faktisk ikke hørt om før, sier Frode Aga.
Bergensk fiskesuppe Bergensk fiskesuppe. Foto: NRKDet finnes nesten like mange varianter av Bergensk fiskesuppe - som det finnes bergensere.
Duer på fat Bryst av ringdue. Foto: NRKDuebryst kan serveres med selleritimbal, baconsautert rosenkål, ristet skogssopp, rørte tyttebær og mandelpoteter.
80 kilo grillgris Frode Aga samler inn grillmaten. Foto: NRKDa vi kom til Veikåker i Krødsherad viste det seg at Hanne hadde 30 frittgående griser gående i skogen.
Stoccafisso Bacalao. Foto: NRKFor en kokk var det rene eldoradoet å komme til Svinøya i Lofoten å få velge og vrake i topp råvarer på tørrfisklageret til Jon Berg.
Einerbærgravet fjellørret Frode Aga havnet i vannet, men kom seg til slutt på land - med fangst. Foto: NRK- Før vi kom til gården Hoppestul hadde vi hørt om et eventyrlig garnfiske i Ramsvann der Kari og Harry hadde fiskerett, forteller Frode Aga.
Urtebakt ørret Gjennom gårdstunet til Roar Strand i Hol renner en eventyrlig ørretelv. Der blir store fine ørreter stående å stange mot vanskelige elvestryk. Av Asle Hella
Ytrefilet av sel Ytrefilet av sel på soppstuing. Foto: NRK- Det var godt at ikke Brigitte Bardot var i nærheten da vi besøkte Sigerfjord i Vesterålen. Her hadde jeg nemlig bestemt meg for å servere selkjøtt, forteller Frode Aga.