Amerikansk rekecocktail Ingen sjømatrett er mer amerikansk enn denne, sier amerikaneren Craig Whitson. Rekecocktail eller shrimp cocktail er en opplevelse alle bør få med seg. Men da må den være skikkelig laget, som i denne oppskriften.
Cheese pizza Denne pizzaen er kanskje den mest klassiske pizzaen i hele USA. Ingrediensene er bunn, saus og ost, og siden det brukes så få ingredienser, er det ekstremt viktig å bruke kun de beste ingrediensene du kan skaffe.
Dessertpizza med chèvre Etter en pizzastund, med litt deig til overs, er dette en klar vinner som avslutning. Chèvre og honning er en fantastisk kombinasjon, og med rosmarin er du bare nødt til å bli glad i pizza også til dessert.
Tomatsaus til pizza eller pasta – La Salsa I USA kalles denne sausen for «Marinara». Den inneholder klassiske italienske ingredienser som hvitløk og basilikum, og småkokes, akkurat som bestemoren din ville laget den hvis hun var italiener.
Pizzadeig Lett å lage, og lett å jobbe med – den perfekte deigen. Vi er helt sikker på at denne deigen blir din «go to» pizzadeig.
Craigs brød Craig Whitson er inspirert av Jim Lahey og hans brød som ikke trenger å knas. No-knead-bread. Godt brød med lite arbeid. Det er tiden som arbeider for deg. Brødet skal heve lenge, så du må tenke til neste dag når du lager dette.