Salat med kylling, artisjokkhjerter og cashewnøtter I kyllingsalaten tilsetter Sara Begner cashewnøtter og syrlige artisjokkhjerter. Oppskriften får en litt uventa smak, mener hun.
Boller med blåbær, mandelmasse og mandelflak Som boller – bare enklere, og med blåbær, mener Sara Begner om oppskriften på blåbærboller.
Yoghurtdessert med fersken, mandler og pasjonsfrukt En superenkel og supergod dessert fra Sara Begner. Marinert fersken, kandiserte mandler og pasjonsfrukt blandet med vaniljeyoghurt.
Ovnstørkede tomater med timian I Italia serveres antipasti som en innledning til måltidene. Den består av kalde retter, gjerne marinerte grønnsaker. Ovnstørkede tomater kan være en av disse rettene.
Piroger med surkål og krydret pølse Å lage piroger er ikke så vanskelig som man skulle tro. Deigen elter du i kjøkkenmaskinen og fyllet rører du sammen på noen minutter.
Vietnamesiske vårruller med reker Disse vårrullene er så langt fra de dryppende feite, kinesiske vårrullene som det er mulig å komme, mener Sara Begner.