Ribbetaco med potetlompe og klementinsalsa Bruk restene av ribba i tacoen. Den smaker ekstra godt med salsa laget av klementiner. Tacolefsene erstatter du med potetlomper, så får du brukt opp de kokte potetene.
Oppskriftene fra «Kvelden før kvelden» 2019 Tonje Torvanger er kokken som lager julematen i «Kvelden før kvelden». Karen Elene Thorsen, som står bak kokeboken Fattig Student, har tips til hvordan du ordner restene etterpå. Av Siri Bjelland Berven
Pulled pinnekjøtt eller ribbe i kålrabivaffel med coleslaw Har du rester etter julemiddagen? Hvis du har lyst å prøve noe nytt kan du putte kjøttet i en vaffel laget på kålrabirester. Server med en god og frisk coleslaw.
Pinnekjøttpizza med hvit pizzasaus Her møtes norsk og italiensk tradisjon i en pizza med pinnekjøtt. Vi bruker hvit pizzasaus som passer ekstra godt til pinnekjøttet.