Hopp til innhold
Jubel etter at Narvik ble tildelt alpin-VM i 2029. Det internasjonale ski- og snowboardforbundet (FIS) kunngjorde sin beslutning etter et styremøte i forkant av onsdagens FIS-kongress i Reykjavik. Handout. Bildet inngår i NTBs tilbud til abonnenter på nyhetsfoto. Bildet skal kun benyttes i forbindelse med angitt sak. Foto: Norges Skiforbund / handout / NTB

Drama i kulissene da Narvik fikk VM: – Et råttent spill

Det var en heftig kamp på bakrommet da Narvik og Norge fikk tildelt VM i alpint. Norske skitopper mener FIS-ledelsen ønsket å presse ut Norge.

To jenter i duell på Norway cup mens foreldre ser på

Dugnaden du må gjøre kan bryte med idrettsforbundets regler

Visste du at foreldre til barn som driver med idrett ikke kan pålegges å være med på dugnad? Og at den forhåndsbetalte dopapirdugnaden strider med NIF sitt regelverk.

Finnsnes volleyballs gutter 19-lag

Må samle reisepenger til NM på Spleis: – Vi skal finne en løsning og vi skal reise

Idrettskretsene i Nord-Norge krever at idrettsutøvere i nord får delta nasjonalt på samme vilkår som idretten i Sør-Norge. Dyrtiden rammer idretten i nord mest.

Marta Tomac

Fædrelandsvennen: Vipers permitterer

Alle i administrasjonen i Vipers er permittert 20 prosent. Permitteringene skal vare ut denne sesongen.

To Bodø/Glimt-spillere jubler etter scoring

Bodø/Glimt med nok et gigantsalg – utklasser oppdrettsnæringen

Faris Pemi går fra Bodø/Glimt til Marseille. Den lille fotballklubben imponerer universitetslektor i økonomi, John Erik Rønning.

Berit Kjøll

Reagerer kraftig på detaljer fra idrettspresidentens valgkamp: – Helt horribelt

«Langt over streken», «helt uholdbart» og «på kanten av god folkeskikk». Slik omtales de nye detaljene fra idrettspresident Berit Kjølls valgkamp.

Even Øgrey Brandsdal, styreleder i Våg fotballklubb.

Kuttet kontingent og fikk flere medlemmer: – Til inspirasjon for hele Norge

Nesten gratis treningsavgift har gitt fotballklubben mange nye sponsorer og flere medlemmer. Fotballpresidenten håper andre klubber vil gjøre det samme for å hindre utenforskap.

Pressetreff og verdenscup-arrangementer

NIF-regningen vokser: – Setter norsk idrett i et dårlig lys

Idrettspresident Berit Kjøll opplyste at varslingssaken hadde kostet drøyt 1,1 millioner kroner. Nå viser det seg at tallet er betydelig høyere.

Her snakker idrettspresidenten usant i NRK-intervju: – Urovekkende

Idrettspresident Berit Kjøll har snakket usant ved flere anledninger om den mye omtalte varslingssaken. Hun forklarer det ene tilfellet som «en dårlig spøk».