Frykter kyllingproduksjonen forsvinner fra Trøndelag Nortura velger å satse på kyllingproduksjon andre steder enn Trøndelag. Nå frykter bøndene for egen næring. Av Karoline Opsal, Simen Vederhus og Randi Wilsgård
Kyllingprodusenter får skryt av dyrevernere: Har vært i tvil om det overhodet var mulig Av Jenny Westrum-Rein og Jøte Toftaker
Leverer kylling til Rema 1000 – stenger store deler av bedriften etter smitteutbrudd Av Johannes Børstad, Jørgen Pettersen og Randi Wilsgård
Mener dyrevelferd handler om mer enn bare rase Dyrevernalliansen mener det er en revolusjon for dyrevelferd når Rema 1000 bytter kyllingrase. De to andre store produsentene i Norge har derimot ingen planer om å bytte. Av Rita Kleven og Jøte Toftaker
Bytter ut 14 millioner kyllinger av hensyn til dyrevelferden Norsk Kylling og Rema 1000 innfører en ny kyllingrase som både lever lenger og vokser saktere enn kyllingen som er vanligst å produsere i Norge. – Dette er som en revolusjon innenfor norsk landbruk, mener Dyrevernalliansen. Av Espen Sandmo, Camilla Skanke, Jøte Toftaker og Petter Moen Nilsen
Norsk Kylling går for ny fabrikk i Orkdal Norsk Kylling har valgt Orkdal for sin nye fabrikk. Dermed er det klart at 300 arbeidsplasser forsvinner fra Støren.Hvor mange arbeidsplasser det blir i nye fabrikken er ennå ikke avklart, men etableringa skal ifølge ledelsen bli selve navet i bedriftens matproduksjon. Av Jørn Haudemann-Andersen og Magnhild Øwre
Rema med ny milliardsatsing Norsk Kylling går igjen i pluss, og nå satser det Rema-eide selskapet på nytt slakteri og foredlingsanlegg til mellom en og to milliarder kroner.