Festmiddag i sort og hvitt Svart pasta med hvit saus, pizza i sort og hvitt og skogsheksas special står på menyen når de matglade damene avslutter årets matssprell Naturens verden.
Gylden søndag De matgladene damene i Naturens verden bød på gylden søndag med kantarellsuppe, ringblomstterte og steinsopplikør på menyen.
Blå søndag i Naturens verden Blådrikk, blåpizza og blåkake blir resultatet når matdamene i Naturens verden slår seg løs med blå blomster og blåbær.
Purpurrøde retter Purpurrøde retter som geitramsdrikk, fisk med rømme og urter i rosa og purpur og purpur-salat laget av geitrams – og rosenbladsalat er noe av det som serveres i Naturens verden denne søndagen.
Neslepesto og brenneslepudding Neslepesto, brenneslejuice, nesledram og brenneslepudding er noe av det matamene i Naturens verden slår til med etter at de har vært og plukket brennesle.
Lindegrønne matsprell Kari Bay Haugen, Anne Siri Brandrud og Inger-Lise Østmoe nyter en herlig kvannedrikk til velsmakende kvannesnittter. Dessuten skal et spennende godteri fra gamle dager prøves: Kandisert kvann. Den Blå Krukka mates med en bladstilk av kvann og lindeblomster. Lindelomst-te er verdens deiligste godnatt-drikk, men deilig som urte-te på dagtid også! Lindeblomst-te er verdens deiligste godnatt-drikk, men deilig som urte-te på dagtid også!
Gul søndag med løvetannfokus Frityrstekte blomster med håndtak og gul salat byr matsprell-damene på i Naturens verden. Til det hele drikker de deilig løvetannblomstsaft. Med andre ord gul søndag med fokus på løvetann.