Leverpostei for barn får kritikk: – Full av søppel og matsminke Mills' nye produkt får hard medfart hos foreldre som engasjerer seg i barnas kosthold. De mener leverposteien er et eksempel på en uheldig trend blant matprodusenter. Av Petter Strøm
Mens bøndene i sør hyller regnet, jubler bøndene i nord for tørken I flere uker har bøndene i sør fryktet for avlingene på grunn av tørken. I nord har bøndene omsider fått sine første godværsdager – og været ser ut til å holde seg. Av Malin Nygård Solberg, Monica White Martinsen og Beth Mørch Pettersen
– Å ha hendene i jorden har en positiv effekt på den mentale helsen En ny undersøkelse fra norske andelslandbruk, viser at medlemmene opplever økt livskvalitet og bedre fysisk og psykisk helse. Av Marie Staberg
Fiskekundane får nærast sjokk når dei ser prisen Prisane på fisk og kjøtt har skote i vêret den siste tida. Samtidig stuper salet av fisk. Det bekymrar ernæringsekspert. Av Petter Strøm
Tre tips for en sunnere mai-måned Synes du det er vanskelig å stå imot søtsakene i mai? Ernæringsfysiolog og næringsekspert har noen tips for å gjøre kakemåneden litt sunnere. Av Kristin Thrane og Petter Strøm
Magnus og Ole tar eit djupdykk ned i bestemor si kokebok: – I dag er det for lett å velje sushi Trass i at nordmenn har blitt meir globale i matvegen, er fleire no interessert i lære meir om norske mattradisjonar, ifølge Bygdekvinnelaget. Av Sunniva Grimstad Hestenes og Kristin Thrane
Om Per Ivar ikkje får selt garden snart vil den forfalle: – Det har vore vanskeleg Over heile landet blir gardsbruk lagt ned. No har kommunane Steigen og Hamarøy starta eit prosjekt for å snu utviklinga. Av Lars-Bjørn Martinsen, Sunniva Grimstad Hestenes, Per Willy Larsen og Petter Strøm
Difor har du alltid plass til dessert Magen og hovudet jobbar saman for at du skal ha plass til dessert. Det har ikkje noko å seie om bytter ut sukkeret med sukkerfritt, seier ekspertane. Av Sofie Retterstøl Olaisen og Ingrid G. Årdal