Oppskriftene frå "Mat med Mindor" Mange har etterlyst oppskrifter frå radioprogrammet "Mat med Mindor". No er dei tilgjengelege igjen! Av Odd Sørås
Kvalkjøt er festmat! To program i serien "Mat med Mindor" handlar om kvalkjøt. Vi har tips både til dei som likar kvalkjøt og dei som aldri har smakt det!
Lutefisk i "Mat med Mindor" Foto: Eksportutvalget for fiskFå matrettar har så mange tradisjonar og variasjonar som lutefisken. Les og høyr kva lyttarane fortel i radioprogrammet "Mat med Mindor"!
Kor gamle er mors kjøtkaker? Mat med Mindor er i gang med ein ny sesong - i radio og på nettet. No i starten har vi alliert oss med ein mathistorikar.
Korleis koke rogn? Korleis lage brunkål? Det viser seg at det er mange måtar å koke rogn på, og at brunkål er ein gammal og god matrett som er velsmakande og enkel å lage.
Vannbakkels og hermetisering av kjøtt Det kommer mye godt ut av møtet mellom radiokokk Mindor Klauset og lytterne. Her kan du både høre og lese om god mat!
Mindors crème brûlée eller forlorne egg på mange måtar - nettsida til radioprogrammet "Mat med Mindor" har mykje å by på, velkommen inn!
Kylling og kvitt kjøtt Sunt, godt og kan kombinerast med nesten kva som helst av annan mat og krydder...
Kringler og andre godsaker Her finn du fleire oppskrifter frå radioprogrammet "Mat med Mindor" - ta for deg!