Sjømix på grillen Det er fullt mulig å fyre opp bål selv om det ikke er varmt i luften enda og det er verdt det hvis du hiver på denne sjømatblandingen.
Retro-lunsj Tro det eller ei dette er beste tiden på året for et rekesmørbrød, og i denne oppskriften får du tips til en kjempegod, hjemmelaga Thousand Island-dressing som kun tar to minutter å lage.
Et ekte økologisk luksussmørbrød Lett å lage og kjempegodtVi i Lang Lunsj har fått smake på et nydelig smørbrød og en kjempegod dessert. Prøv selv davel!
Sunn burger Denne fantastiske fiskeburgeren er forbausende lett å lage, og kan spises varm eller kald.
En smak av Middelhavet Nå i disse kalde og grå februardagene, hva kan vel smake bedre enn en sydlandsk bacalorett med både duft og smak fra Middelhavet?
Et fjell til å dele Pot au Feu er en fransk rett som tilsvarer en norsk kjøttgryte. Den smaker fantastisk, er sunn og bør lages i store porsjoner!
Torsk i Oslo Vintertorsken er her, og den beste delen av torsken er faktisk oppkalt etter Oslo. I hvert fall er den det på Sunnmøre.
Jordnært er godt! Jordskokken gjør et come-back og dette er nok mange diabetikere litt ekstra glade for.