Hopp til innhold
Utakt presenterer sin egen russemusikk

Hør Utakts «ansvarlige» russelåt

Mannssjåvinisme, fyll og fanteri. Bjørn Olav Skjæveland og Per Øystein Kvindesland i Utakt er møkk lei de «umoralske» russelåtene. Derfor har de laget sin egen «ansvarlige» variant.

Tapte veddemål, måtte gå i kilt.

Lokalen fikk endelig besøk av en «piper»

Bjørn Olav Skjæveland stilte opp i kilt for anledningen. For etter ti år på lufta fikk han og makker Per Øystein Kvindesland endelig besøk av en ekte sekkepipespiller fra Skottland.

Programlederne Per Øystein Kvindesland og Bjørn Olav Skjæveland mener den aller beste musikken blei lagd i åra 1984 og 1985. I prosjektet 84-85 kommer ulike artister på besøk i radiostudio og gjør en live-fremføring av låter fra de respektive åra.

Slik har du aldri hørt «Like a virgin»

Nils Christian Fossdal har en svært dyp stemme. Det hadde ikke Madonna. Fossdal valgte likevel «Like a virgin» da han ble invitert til 84/85-studioet. Resultatet er forbløffende!

Han deltar i radioserien 84/85, der rogalandsartister tolker hitlåtene fra 80-tallet. Torgersen har tidligere gjort stor suksess med egne tolkninger av Stings musikk, men denne gang har han valgt et amerikansk band

Kjell Inge Torgersen synger 80-talls-klassiker

Torgersen har tidligere gjort stor suksess med egne tolkninger av Stings musikk, men denne gang har han valgt et amerikansk band.

Radioprofilens taolkning av Odd Børetzens sang, med Canoes i studio.

Frustrasjon over dårlig køkultur ble til sang

Bilkø er noe som kan få NRK Rogalands Bjørn Olav Skjæveland ganske så engasjert. Nå får han utløp i sangen «Jeg hater biler».