Hopp til innhold
Kongsvinger

Fire nye uker i varetekt for bortføringssiktet

Mannen som er siktet for å ha bortført sine to døtre fra Austmarka i Kongsvinger i juni, ble i dag varetektsfengslet i fire nye uker.

Hamar tinghus

Fire uker varetekt for bortføringssiktet

I dag bestemte Eidsivating lagmannsrett at den bortføringssiktede faren blir sittende i varetekt i fire uker fremover.

Glåmdal tingrett

Tingretten vil løslate bortføringssiktet far

Tingretten vil ikke varetektsfengsle mannen som er siktet for å ha bortført sine døtre fra Austmarka i Kongsvinger i juni. Påtalemyndigheten anker avgjørelsen, og det blir et nytt rettsmøte over helgen.

Forklarer seg for politiet nå

Politiet opprettholder siktelsen i kidnappingssaken

Kidnapingssiktede Mansur Mahasev ble avhørt i dag, og politiet opprettholder siktelsen mot mannen som bortførte sine to døtre i Kongsvinger.

Forklarer seg for politiet

Kidnappingssiktet far forklarer seg nå

KONGSVINGER (NRK) Mansur Mahasev, som er siktet for å ha bortført barna sine i Kongsvinger, forklarer seg for politiet mandag. – Jeg ser fram til å forklare meg, sa han til NRK før avhøret.

Far mistenkt for kidnapping av sine døtre

Kidnappingssikta far kommer tilbake til Norge

Faren som er siktet for kidnapping av sine døtre i Kongsvinger kommer tilbake til Norge. – Jeg mener det var barnevernet som kidnappet mine barn og ikke jeg, sier han i et intervju med NRK i kveld.

FÅTT MANGE TIPS: Politiet mener det er godt håp om å finne de to jentene på 6 og 8 år.

Kidnapping-siktet far har ordnet russiske pass til seg sjøl og døtrene

Mannen som er siktet for å ha bortført sine to døtre i Kongsvinger fikk russiske pass til både seg sjøl og barna før de forsvant. Han avviser at han er i fare i Russland.

De to jentene på 6 og 8 år som er bortført

Barnefaren risikerer russisk og ikke norsk fengsel

Hvis Norge ber Russland om å lete etter mannen som tok med døtrene sine ut av Norge, og de finner ham, risikerer han å bli fengslet i Russland.

Kongsvinger

– Siktet barnefar er i Russland med døtrene

Faren som er siktet for å ha bortført døtrene sine fra Kongsvinger, er i Russland med jentene, opplyser hans advokat. Politiet og jentenes bistandsadvokat sier til NRK at nå blir vanskelig å få søstrene tilbake til Norge.