Solgt 68 millioner liter energidrikk: – Drikker én til to daglig Aldri før har vi drukket så mye energidrikk. Bekymringsfullt, mener ernæringsforsker ved Folkehelseinstituttet. Av Marie Staberg
Ekspert: Derfor bør du være glad for at kaffen blir dyrere Kaffeprisene har doblet seg de siste årene, blant annet på grunn av klimakrisen. Det er egentlig gode nyheter, mener kaffeekspert. Av Philippe Bédos Ulvin
Lager kaffekopper av kaffegrut Stadig flere benytter seg av gjenbruk og bærekraftige materialer i produksjonen. Grethe Othilie Gullaksen lager kaffekopper av leire blandet med kaffegrut. Av Hedda Federici og Vetle Hjortland
Ny forskning om kaffe for gravide: – Ingen risiko for spontanabort eller tidlig fødsel Ny norsk forskning viser at koffein trolig ikke medvirker til spontanabort, dødfødsel eller for tidlig fødsel. Av Kristine Greil
Glad i å shoppe? Dette bør du unngå i forkant av handleturen Av Julie Haugen Egge og Elina Rydland Ørnhaug
Dobling av kaffiprisen det siste året skremmer ikkje kaffiglade nordmenn Prisen på kaffibønner har dobla seg i løpet av pandemien og nådd høgder ein ikkje har sett på over ti år. Likevel har ikkje norsk kaffibransje og ungdom noko mot å betala meir. Av Adan Tassamma
Hjernelegen Marte ville slutte med kaffe – det gikk ikke så bra Kaffeelskerens prosjekt «Kutte ut kaffe» gikk bokstavelig talt i vasken. Av Tina Brock og Henning Rønhovde
Espresso eller latte? Genene dine bestemmer hva du fyller koppen med Forskere mener de har funnet sammenheng mellom kaffevaner og hjertehelse. Av Julie Haugen Egge og Hanne Bernhardsen Nordvåg
Verden ser til Norge for god kaffe Antall norske kaffebrennerier har skutt i været de siste årene, og måten nordmenn brenner kaffen sin på vekker internasjonal oppmerksomhet. Kaffeeksperter mener det handler om skyhøy kvalitet. Av Silje Kilmork Vemøy