• Nyheter
  • Sport
  • Kultur
  • Distrikt

Nyheter

  • Nyhetssenter
  • Norge
  • Urix
  • Kultur
  • Livsstil
  • Viten
  • Dokumentar
  • Ytring
  • NRK Sápmi
  • NRK Kvensk

Sport

  • Sportsnyheter
  • Resultater
  • Sendeplan
  • Videoklipp

Distrikt

  • Akershus
  • Aust-Agder
  • Buskerud
  • Finnmark
  • Hedmark
  • Hordaland
  • Møre og Romsdal
  • Nordland
  • Oppland
  • Oslo
  • Rogaland
  • Sogn og Fjordane
  • Telemark
  • Troms
  • Trøndelag
  • Vest-Agder
  • Vestfold
  • Østfold

Temasider

  • NRK Mat
  • NRK Skole
  • NRKbeta

Info

  • Hjelp
  • Informasjon
Logg inn

Formiddagskokkens viltoppskrifter

Krydderkokt kjøtt

Krydderkokt kjøtt

Krydderkokt kjøtt kan være forrett, hovedrett eller bare en liten snack, når en har lyst på noe godt. Flere sorter kjøtt kan brukes. I denne oppskriften fra Formiddagskokken i NRK Trøndelag er det brukt hjortebog.

Pressylte

Sylte med hjortetunge

Pålegg med tunge av hjort og sideflesk. Oppskrift med mye godt krydder fra Formiddagskokken i NRK Trøndelag.

Elgstek

Bresert elgstek

Bresere betyr å koke i sin egen kraft. Dette gjøres best i jerngryte i stekeovn eller på svak varme på plata under lokk. Denne gangen er det elgkjøtt som serveres med rosenkål, sjalottløk og sukkererter.

Rypebryst

Stekt rypebryst

Festmåltid med ryper, kantareller og rødbeter fra kokkene i NRK Trøndelags formiddagskjøkken.

Elghakk

Elghakk på norsk og fransk

Formiddagskjøkkenet i NRK Trøndelag byr på elghakk og presenterer en norsk og en fransk variant.

Tapas av vilt

Tapas av vilt

Små munnfuller med innslag av elg og reinsdyr. Tapastallerken med elgboller og reinsdyrpølse fra Formiddagskokken i NRK Trøndelag.

Høsttallerken

Høsttallerken med reinsdyrfilet og sopp

Når vi kan høste bær og sopp, rosenkålen er moden og reinen slaktes, da kan det feires med en høsttallerken fra Formiddagskokkene i NRK Trøndelag.

Elg på italiensk

Elg på italiensk

To gode kjøkken kombineres i denne retten – det italienske og det norske. Oppskriften på elgfilet med pesto står Kathrine Husby fra Hemnesberget i Nordland for.

Elgsuppe

Suppe med elg og ost

Formiddagskokken i NRK Trøndelag serverer suppe med kjøttdeig av elg eller elgskav og kremost. Oppskriften er sendt inn av Gunn Nyborg, Klæbu.

NRK

  • Kontakt NRK: 23 04 70 00
Norsk Presseforbund, logo.

Vi arbeider etter
Vær Varsom-plakatens regler
for god presseskikk.

Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Pressens Faglige Utvalg (PFU) er et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot mediene i presseetiske spørsmål.


Nyhetstips 03030

Kontakt

  • Om NRK
  • Kontakt NRK
  • Lisens
  • Publikum i NRK
  • Delta i NRK-programmer
  • Jobb i NRK
  • Presse

Hjelp

  • Brukerstøtte
  • Tilgjengelighet
  • Personvern
  • Informasjonskapsler (cookies)

Tjenester

  • Yr
  • NRK Skole

Produksjon

  • Eksterne produksjoner
  • Produksjonsfolka
  • Retningslinjer og design

Salg

  • Spons og salg
  • NRK Butikken
Til toppen
NRK Opphavsrett NRK © 2019 Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen Nettsjef: Hildegunn Soldal