Video Finnmarksløpet for dummies: Huskey som familiehund

Huskey som familiehund?

Episode 1 av «Finnmarksløpet for dummies». Vi gir deg innføringen du trenger for å følge med på et av verdens tøffeste trekkhundløp.

Video Finnmarksløpet for dummies: Hundeför

Hvilke type fôr skal man bruke?

Episode 2 av «Finnmarksløpet for dummies». Vi gir deg innføringen du trenger for å følge med på et av verdens tøffeste trekkhundløp.

Video Finnmarksløpet for dummies: Hundetyper

Hvilke hunder egner seg?

Episode 3 av «Finnmarksløpet for dummies». Vi gir deg innføringen du trenger for å følge med på et av verdens tøffeste trekkhundløp.

Video Finnmarksløpet episode 2: Typer hundekjøringsløp

Hvilke type hundeløp finnes?

Episode 4 av «Finnmarksløpet for dummies». Vi gir deg innføringen du trenger for å følge med på et av verdens tøffeste trekkhundløp.

Video Finnmarksløpet for dummies: Hva har man i pulken

Hva skal du ha i pulken?

Episode 5 av «Finnmarksløpet for dummies». Vi gir deg innføringen du trenger for å følge med på et av verdens tøffeste trekkhundløp.

Video 1040c60e-23b3-4fec-a2a4-a5af2b331330.jpg

Kan du leke med trekkhunder?

Episode 6 av «Finnmarksløpet for dummies». Vi gir deg innføringen du trenger for å følge med på et av verdens tøffeste trekkhundløp.

Video Finnmarksløpet for dummies: Lederhund

Hva er en god lederhund?

Episode 7 av «Finnmarksløpet for dummies». Vi gir deg innføringen du trenger for å følge med på et av verdens tøffeste trekkhundløp.

Video Finnmarksløpet for dummies: Hva skal til for å bli hundefører?

Hva skal til for å bli hundekjører?

Episode 8 av «Finnmarksløpet for dummies». Vi gir deg innføringen du trenger for å følge med på et av verdens tøffeste trekkhundløp.