Vil brygge øl på 300 år gammel gjær Kan ølgjær i gamle kagger og krus helt tilbake fra 1700-tallet brukes på nytt i trøndersk tradisjonsøl? Det prøver en professor fra NTNU å få svar på. Av Karoline Ravndal Lorentzen, Mari Svenning og Ole Petter Klepp
Øl-skadelig bakterie funnet på E.C. Dahls E. C. Dahls bryggeri holder tilbake en en rekke serier med øl etter at en bakterie som ødelegger ølets kvalitet og smak er oppdaget på bryggeriet. Av Karoline Ravndal Lorentzen
Nye E. C. Dahls: – Skal være et sted for eksperimenter og ølglede Hos det nye ølsenteret til E. C. Dahls skal det være mulig å fordype seg i ølkunnskap. Samtidig lover bryggeriambassadøren at det skal være rom for å slappe av med en halvliter også. Av Fride Næss Nonstad og Marit Langseth
Får 110 millioner til ny ølsatsing Ringnes vil satse på ølproduksjon i Trondheim, og legger 110 millioner på bordet for å etablere et nytt bryggeri og ølsenter i E. C. Dahls lokaler i Strandveien. Av Lena Gundersby Gravdal
Nå vet de hvem som må gå Nå er det klart hvem som mister jobben, når 120 ansatte sies opp ved E. C. Dahls bryggeri. Av Lena Gundersby Gravdal
Ringnes vil styrke Dahls-ølet Ledelsen i Ringnes ønsker å gjøre E.C. Dahls Bryggeri til et kraftsentrum for øl i Midt-Norge. Av Aksel Faanes Persson og Grete Thobroe
Politikerne vil redde bryggeriet Den politiske ledelsen i Trondheim fronter nå en aksjon for å redde E. C. Dahls bryggeri. Av Espen Sandmo og Jørn Haudemann-Andersen
Ikke mer brus fra E.C. Dahls Ledelsen i Ringnes legger ned brusproduksjonen ved E.C. Dahls i Trondheim. Det betyr at 120 ansatte mister jobben. Av Ingrid Lindgaard Stranden og Jan Christer Pedersen