Hopp til innhold
Cubanere betrakter en russisk atomubåt i Havannas havneområde.

Her dukker russisk atomubåt opp i Havanna

En atomubåt og flere russiske krigsskip har ankret opp i havna i Cubas hovedstad Havanna. Det ses på som en russisk maktdemonstrasjon i kampen om Ukraina.

Victor Manuel Rocha

Tidlegare amerikansk ambassadør tiltalt for spionasje for Cuba

Tiltalen «avdekker ein av dei djupaste og mest langvarige infiltrering­ane i amerikanske styresmakter av ein utan­landsk agent nokosinne», seier justisministeren i USA.

Cubanere i bensinkø i Havana 24. april i år. Folk i køen her hadde ventet over et døgn.

Cuba avlyste årets viktigste dag på grunn av bensinmangel

I over 60 år har 1. mai vært den viktigste dagen i kalenderen til Cubas kommunistiske regime. Men i år ble det ingen markering.

En eksplosjon rammet Hotel Saratoga i Havana fredag.

Minst 26 omkomne etter eksplosjon på hotell

Det har vore ein kraftig eksplosjon ved luksushotellet Saratoga i Havanna på Cuba. Nasjonale styresmakter seier 26 personar har døydd i eksplosjonen. 45 personar er innlagte på sjukehus.

TImOJCnuZdA

Cubas kommunistregime slår brutalt tilbake

Fengselsstraffer på opptil 30 år. Det er det cubanske regimets svar på de store protestene i landet i fjor sommer. Her er fem spørsmål og svar etter dommene.

Tania Bruguera

Cubansk kunstner: – Ikke reis til Cuba nå!

Cubanske myndigheter slår hardt ned når demonstranter protesterer mot regimet. Kunstneren Tania Bruguera ber turister vente med å komme og hun ber kolleger boikotte kunstutstillingen biennalen i Havanna i november.

Køer på flyplassen i New Orleans

Orkanen «Ida» oppgradert til kategori 4 orkan

Orkanen «Ida» er venta å nå land i New Orleans-området søndag. Louisiana har erklært naudssituasjon før orkanen treffer.

3-åring vaksineres på Cuba

Cuba vaksinerer treåringer mot korona

På Cuba har 300 barn fått sin tredje dose av landets egen vaksine Soberana. De minste er tre år. Nå starter massevaksinering av andre barn i landet.

Cuba demonstrasjoner ingress

God morgen, Cuba!

Håpet finnes fortsatt.