Egg bhurji – indisk eggerøre Dette er ein krydra indisk frukostklassikar. Den er også populær som kjapp lunsjrett eller snadder mellommåltid.
Omelett Mont-Saint-Michel Den lille øya Mont-Saint-Michel ligger på vestkysten av Frankrike. Verdenskjent som tidevannsøy og for en frokostrett. Det er den høye og luftige omeletten vi snakker om.
Japansk omelett (Tamagoyaki) Tamagoyaki er japansk rullet omelett. Den serveres oftest som smakfull siderett eller til frokost. Den lages ved å brette sammen tynne lag med krydret egg.
Eggerøre på tre måter – amerikansk, fransk og à la Gordon Ramsay Eggerøre kan du nyte til helgefrokosten, sammen med spekemat eller servert som tilbehør på et lekkert koldtbord. De finnes i utallige varianter. Bli inspirert og lag din egen.
Gresk bondeomelett Omelett er billig og god mat som er lett å variere. Med noen enkle grep blir omeletten luftig og fin. Denne greske omeletten er laget med poteter og ost, men du kan gjerne prøve deg fram med dine egne favorittingredienser.
Toast med tofurøre og avokado «Tofu scramble» er et populært plantebasert alternativ til eggerøre. Charlotte Nilsens oppskrift på ristet brød med tofu og avokado er god og mettende.
Brødomelett Bruk rester av pålegg, bacon, ost og grønnsaker sammen med de tørre brødskivene i Christer Rødseths brødomelett.
Helt fantastisk eggerøre – Slik lages eggerøren på kokkeskolen, forteller kokk Gard Haugland. Den inneholder masse fløte, og med riktig framgangsmåten blir den ekstra god og saftig.