Vi vil ha dine Radioresepsjonen-favoritter

Bjarte Tjøstheim ønsker alle forslag velkommen til Radioresepsjonens nye arkivpodkast!

RADIORESEPSJONEN: Bjarte Tjøstheim, Tore Sagen, Steinar Sagen

ARKIVPODKAST: Radioresepsjonen vil ha dine forslag!

Foto: Rune Lind / NRK

– Denne podkasten er det mest revulosjonerende i kringkastingens historie, smiler Bjarte.

Denne våren tar det populære radioprogrammet sendepause fra NRK P13, siden både Tore og Steinar Sagen er ute i pappapermisjon.

Som eneste mann på dekk, vil Bjarte ha hjelp av deg til å sette opp en podkast med dine favoritter fra Radioresepsjonens elleve år lange historie.

– Har du en karakter, spalte eller et spesielt øyeblikk du gjerne vil høre igjen? Da kan du sende det inn til oss, oppfordrer han. Bjarte selv har mange favoritter fra sin fartstid i programmet.

– Mine personlige høydepunkter er når vi røpet at Tore har forlovet seg og når jeg forteller verdens morsomste vits. For å ikke snakke om da Tore hadde fått nok av mine avbrytelser og kalte meg Rogaland.

Hør Bjartes RR-favoritter her:

Et av Norges mest populære

Ukens vinner, våren 2016 UKENS VINNER

PÅ TV: Guttene har også gjort seg bemerket på skjermen, bl.a. med Ukens Vinner.

Foto: NRK / NRK

Radioresepsjonen har siden oppstarten på NRK P3 i 2006, vokst seg til å bli et av Norges mest populære radioprogram. Programmet har vunnet syv ganger i kategorien Årets Radionavn i bransjens egen prisutdeling, Prix Radio. Siden 2014, har de sendt på musikk- og underholdningskanalen NRK P13.

De har hatt uttallige live-shows, blant annet på Rockefeller der de spilte sine jingler med Kringkastingsorkesteret.

I 2010 tok de konseptet over til TV, med Radioresepsjonen på TV. Senest i fjor ledet de programmet Ukens Vinner, der de kåret den som hadde klart seg best i nyhetsbildet fra uken som gikk.

– En gavepakke hver uke

NRKs podkastansvarlig Vilde Hjort Batzer sier at dette er noe fansen har spurt om lenge. Og siden det er lenge til Radioresepsjonen returnerer på eteren, mener hun at dette er et fint tidspunkt for en podkast av dette slaget.

– Det er for å gi folk mer av det de vil ha. Det blir som en gavepakke hver uke, sier hun.

For å sende inn sitt forslag, fyll ut skjemaet i bunnen av artikkelen.