Syng med D.D.E.

Det går kanskje ikke likar akkurat no, men det skal det gjøre der fremme. Bli med og synge sammen med bandet mens vi håper på bedre tider.

DDE

D.D.E.: Er du heldig kan du se deg selv på skjermen under programmet Skjærtorsdagsfest med DDE

Foto: Line Berre

Skjærtorsdag 19:45 viser NRK en direktesendt konsert med D.D.E., rett inn i stuene til folk. Direkte fra Namsos byr bandet på sine største hits, og tar imot låtønsker fra publikum gjennom NRK Alltid Sammen-chatten på nrk.no. Håpet er å lage litt god stemning i en ellers litt vanskelig tid for alle.

Hvordan blir jeg med?

Sett på Det går likar no (viktig at det er denne versjonen under du synger til). Film deg selv, og syng med den stemmen du har. Legg gjerne litt ekstra i refrenget for å skape skikkeleg D.D.E.-stemning!

Når du er fornøyd med klippet ditt laster du det opp: (OBS: Fristen utgått 7/4).

DDE

D.D.E.-fansen står ofte trangt i stappfulle lokaler. Nå håper vi at dere vil bli med på festen hjemmefra.

Foto: Vidar Furnes / NRK

Er du heldig kan du se deg selv på skjermen under programmet Skjærtorsdagsfest med D.D.E. i det som kan bli verdens største D.D.E.-kor fra stuer rundt i hele Norge. Sendingen kan du se torsdag 19:45 på NRK1, eller på nrk.no/alltidsammen der du også kan bli med i chatten underveis.

Dette er spesielle tider for alle, også for norske konsertartister og publikum. Vi tror dette blir en stor konsertkveld, og gleder oss til å se dere!

Se også: