NRK søker familie der flere ikke kan svømme

Er du rundt 10 år og har en del i din familie som ikke har lært seg å svømme enda? Da er det kanskje deg vi leter etter.

1154945979

NRK leter etter en 9-11 åring med en stor familie som har lyst til å lære seg å svømme.

Foto: Imgorthand / Getty Images

NRK jobber med en serie hvor en familie skal få muligheten til å lære seg å svømme. Omtrent halvparten av Norges 10-åringer er ikke svømmedyktige og det ønsker NRK å gjøre noe med. I 2021 setter vi et stort fokus på dette temaet.

Vi skal lage en varm og familievennlig dokumentarserie om en modig og utadvendt 9-11 åring. Han, hun eller hen kan godt være svømmedyktig, men trenger ikke kunne svømme. I familien rundt må det være en del personer som ønsker å lære seg å svømme og som tenker dette kunne være en spennende og gylden mulighet for nettopp det.

509106258

Er du mellom 9 og 11 år, og har en familie der flere ikke kan svømme. Ta kontakt med NRK om du vil høre mer om en dokumentarserie om svømming.

Foto: FatCamera / Getty Images

Vi ser etter familier med mangfold av alle slag. Det kan for eksempel være en hel storfamilie med søsken, foreldre, besteforeldre, tanter, onkler og søskenbarn som får bli med på et lærerikt opplegg både i vann og i båt. Målet er at man lærer seg å bli trygg i og ved vann, både i basseng inne og i sjøen ute, og at alle lærer seg å svømme.

10-åringen og familien blir fulgt gjennom en periode på 3-4 måneder. Mest i svømmehallen, men også andre steder som for eksempel i hjemmet og på jobben.

Høres dette ut som en spennende og morsom utfordring?

Registrer deg her

Eller ta kontakt med Sigrun.Landmark@nrk.no eller på telefon 411 77 631 for en hyggelig og uforpliktende prat og mere informasjon.

465677127

Familien som blir valgt ut vil få hjelp til å lære å svømme.

Foto: kali9 / Getty Images/iStockphoto