Få unik hjelp til arveoppgjøret ditt

Synes du det er vanskelig å snakke om arv med familien, men har tenkt at du burde ta tak i det? Nå har du sjansen til å få unik hjelp.

Siri Kristiansen ved NRKs lokaler på Marienlyst i Oslo

-Jeg tror at arv er et av de store temaene folk ikke snakker om, i frykt for å tråkke feil. Det vil jeg bidra til å gjøre noe med, sier Siri Kristiansen, programleder for Arveoppgjøret på NRK.

Foto: Gunhild Hjermundrud / NRK

Hvem skal arve hytta, og hvem skal få det gamle flotte serviset? Og hvordan i all verden deler man verdiene mellom dine, mine og våre barn?

Arveoppgjør kan være følelsesladet, og mange frykter at det kan gå utover gode familierelasjoner.

NRK skal lage en Tv-serie der familier får hjelp til å finne gode løsninger på sine arveoppgjør. Siri Kristiansen blir programleder. Hun har tidligere vært programleder for blant annet Lørdagsrådet på NRK P3, og var deltaker i Kompani Lauritzen på TV 2.

Kristiansen skal ha med seg advokat Anne-Sofie Rolfsjord fra Bull & Co Advokatfirma. Hun jobber daglig med arv, skifte og familierettslige spørsmål.

Advokat Anne Sofie Rolfsrud utenfor NRK Marienlyst

-Jeg jobber med arv hver eneste dag, og ser et sterkt behov for å gi folk mer kunnskap om hvordan loven fungerer. Det sier Anne-Sofie Rolfsjord, advokat i Bull & Co Advokatfirma.

Foto: Patrick da Silva Sæther / NRK

Begge to gleder seg veldig til å hjelpe familier over hele landet.

Meld deg på

Vi har allerede fått påmeldinger fra noen familier, men trenger flere så grip sjansen.

Har du og din familie ikke snakket så mye om arv? Synes dere det er komplisert, og vegrer dere for å sette i gang arveprosessen? Meld dere på Tv-serien Arveoppgjøret.

Det er en fordel om en eller begge arvelatere fortsatt lever. Alle deler av familien kan melde seg på, for eksempel foreldre, ektefelle, samboer, barn og barnebarn.

TV-opptakene vil skje i høst.

Svarfrist: Så snart som mulig, og senest 15. oktober.

NRK er opptatt av personvern. Les om retningslinjene våre her

Søknadsskjema finner du her: