Normal

«Hva feiler det deg?» søker deltakere

NRK trenger både pasienter og folkelag.

Hva feiler det deg? Opptak 3, 2017

Har du lyst til å være med på tv-programmet «Hva feiler det deg?». Her fra første episode av sesong 3.

Foto: Ole Kaland / Ole Kaland, NRK

«Hva feiler det deg?» er en underholdende, medisinsk kunnskapslek der leger og vanlige folk konkurrerer om å gjette riktige diagnoser.

Nå søker vi etter pasienter og folkelag til ny sesong.

Vil du være pasient?

Vi ønsker å høre fra deg som har eller har hatt en sykdom – som du vil fortelle om på tv. Du kan gjerne være frisk nå, men må kunne fortelle om hvordan du tidligere merket sykdommen.

Du må vite hvilken diagnose du har og være klar for å la våre lag gjette på den. Redaksjonen understreker at vi ikke stiller diagnoser på ukjente problemer.

Vil du delta på folkelaget?

Vi ønsker å høre fra sprudlende vennegjenger, familier, kolleger eller andre lag på tre personer med glimt i øyet og lyst til å komme på TV. Dere synes det er gøy med gjettekonkurranser og er ikke redde for å ta en sjanse om dere ikke vet svaret.

For å melde dere på må dere være et lag med 3 personer. Dere kan ikke ha helsefaglig utdannelse. Ta et bilde av dere tre sammen og lage en videosnutt på 20–60 sekunder med alle tre sammen.

«Hva feiler det deg?» skal på en uhøytidelig måte kaste nytt lys over ulike diagnoser og gi seerne kunnskap om symptomer og sykdomstegn, både vanlige og sjeldne.

Har du lyst til å fortelle din sykdomshistorie på NRK, eller være med å gjette hva det feiler andre? Send en oss en e-post: hvafeilerdetdeg@nrk.no Husk å legge ved kontaktinformasjon.