«Hva feiler det deg?» søker deltakere

Vil du være med i «Hva feiler det deg?». Vi søker deltakere og folkelag, som ønsker å være med i en kunnskapskonkurranse til å bli klokere av.

Folkelag og deltakere møtes til kunnskapskonkuranse i Hva feiler det deg?

Folkelag og deltakere konkurrerer i NRKs helseserie Hva feiler det deg?

Foto: Halvard Jakobsen / NRK

«Hva feiler det deg?» er en underholdende medisinsk kunnskapslek der leger og vanlige folk konkurrerer om å gjette riktige diagnoser.

Vil du være pasient?

Vi ønsker å høre fra deg som har eller har hatt en sykdom som du vil fortelle om på TV. Du kan gjerne være frisk nå, men må kunne fortelle om hvordan du tidligere merket sykdommen.

Du må vite hvilken diagnose du har, og være klar for å la våre lag gjette på den. Redaksjonen understreker at vi ikke stiller diagnoser på ukjente problemer.

«Hva feiler det deg?» skal på en uhøytidelig måte kaste nytt lys over ulike diagnoser og gi seerne kunnskap om symptomer og sykdomstegn, både vanlige og sjeldne.

Vil du være med i et folkelag?

I « Hva feiler det deg?» har vi med folkelag med tre personer, som konkurrerer med legelaget om å gjette riktige diagnoser. Folkelagene bør samarbeide godt om å stille spørmål til deltakerne, og være aktive i å lete på internett etter informasjon.

Send gjerne en mail hvor du forteller hvorfor du vil være med.

Skriv til Hva feiler det deg-redaksjonen