Hopp til innhold

جوانان در رایزینه ‌ها چرخ میزنند 04.02.2021


Vinteren er kald på mange måter. Stengte kjøpesentre og fritidsklubber gjør at ungdom trekker til trappeoppganger for å holde på varmen. Koronarestriksjonene har forandret våre liv. Disse 15-åringene er ikke de som henger i trappeoppgangene, men livet er kjedeligere. For noen har kjedsomheten utviklet seg til noe verre. Barnevernet har mottatt færre bekymringsmeldinger i 2020 enn i 2019. Det bekymrer byråden fordi det kan bety at barn og unge ikke får hjelpen de trenger. Derfor er overgangen til gult nivå i grunnskolen viktig, sier hun.
En samla opposisjon på Stortinget er enig om ei ny regulering av dagligvarebransjen. Målet er mer konkurranse, bedre utvalg og billigere mat. I dag er det tre store aktører som dominerer det norske dagligvaremarkedet.

Regulering dagligvarebransjen 13.05.2022

Tolletaten advarer om at det finnes farlig smuglebrennevin i omløp i Norge. Det er avdekket import av giftig isopropanol, som kan ha litt tappet om på originalflasker.

هشدار در مورد مشروبات الکلی سمی 07.05.2022

Burqa er igjen påbudt i Afghanistan. Taliban vil også begrense kvinners rett å kjøre bil. Frp mener norske myndigheter har opptrådt naivt i møte med Taliban.

حزب پیشرفت از دولت انتقاد می کند 08.05.2022