Hopp til innhold

جوانان در رایزینه ‌ها چرخ میزنند 04.02.2021


Vinteren er kald på mange måter. Stengte kjøpesentre og fritidsklubber gjør at ungdom trekker til trappeoppganger for å holde på varmen. Koronarestriksjonene har forandret våre liv. Disse 15-åringene er ikke de som henger i trappeoppgangene, men livet er kjedeligere. For noen har kjedsomheten utviklet seg til noe verre. Barnevernet har mottatt færre bekymringsmeldinger i 2020 enn i 2019. Det bekymrer byråden fordi det kan bety at barn og unge ikke får hjelpen de trenger. Derfor er overgangen til gult nivå i grunnskolen viktig, sier hun.

مترجم و صدا: حسین کاظمی

معلومات بيشتر در مورد ناروى به زبان درى

nnorge@nrk.no

Politiet er bekymret for enda en sak der unge lokket voksne i en felle. Fem personer er siktet etter at de traff en mann i 40-årene. Ungdommene beskyldte mannen for å være pedofil. Videoen av møtet er publisert i sosiale medier.

جوانان بزرگسالان را به دام جنسی می کشانند 21.06.2024

Det er ventet hetebølger og høye temperaturer hele sommeren. Hva kan man gjøre for å overleve en hetebølge. I videoen er det gode tips.

بهترین توصیه‌ها در مورد گرما 20.06.2024

Da Novo Nordisk oppdaget at diabetesmedisinen de laget, også hjalp mot overvekt og fedme, var veien til internasjonal suksess kort. Dermed gikk Kalundborg fra å være en søvnig småby til å bli en industrihovedstad.

افزایش تقاضا برای داوای لاغری 16.06.2024