Ulykke Varlo

 • Omkom etter ulykken i forrige uke

  Mannen som ble fraktet til Ullevål sykehus etter en trafikkulykke ved Varlo i Hokksund onsdag 2. desember, døde av skadene han fikk, skriver Drammens Tidende. En personbil og en lastebil kolliderte i 7-tiden, og mannen ble sittende fastklemt etter ulykken.

 • Trafikkregulering ved Varlo

  Trafikken reguleres nå manuelt ved Varlo i Hokksund, der det var en kollisjon mellom en personbil og en lastebil tidligere i dag. Føreren av personbilen er fraktet til Ullevål sykehus med antatt alvorlige skader, melder politiet.

 • Alvorlig skadd etter ulykke

  En mann er fraktet med luftambulanse til Ullevål sykehus med alvorlige skader, etter ulykken mellom en personbil og en lastebil ved Varlo i Hokksund. Lastebilsjåføren skal være fysisk uskadd, men blir ivaretatt av arbeidsgiver, melder Drammens Tidende.

 • Ute av bilen

  En mann som satt fastklemt i en personbil etter en ulykke ved Varlo i Hokksund, er ute av bilen. Mannen var alene i bilen. Skadeomfanget er fortsatt ikke kjent.

 • En person fastklemt

  En person er fastklemt i personbilen som har kollidert med en lastebil ved Varlo i Hokksund. Tilstanden er foreløpig ukjent. Vedkommende er bevisst, opplyser politiet. Både ambulanse, politi og brannvesen er på stedet. Luftambulansen er på vei.