NRK Meny
Normal

Mjøndalen: – Vi er klare

Etter Espen Hoffs "ballespark" i forrige serierunde, ønsker Mjøndalen Start velkommen med et frekt utspill.

Mjøndalens twittermelding

KOM MED DET: Slik ser twitter-meldinga Mjøndalen la ut før møtet med Start.

– Vi ønsker jo at gutta skal få mulighet til å stifte familie i framtida, ler markeds- og arrangementssjef Ole Sivertsen i Mjøndalen IF.

For etter at Starts Espen Hoff plantet knottene i skrittet til Sandefjords Kevin Larsen i forrige serierunde, tar bruntrøyene sine forholdsregler når Start-spillerne på lørdag gjester stadion i Mjøndalen.

– Vi er ikke så veldig engstelige, så gutta skal nok unngå å spille med susp. Vi regner med dette var et engangstilfelle fra Espen Hoff. Men det er jo morsomt hvis tweeten vår kan skape litt ekstra blest rundt kampen, sier Sivertsen.

Les også:

Ledige billetter

Ole Sivertsen

Ole Sivertsen er markeds- og arrangementssjef i Mjøndalen.

Foto: Heidi Elisabeth Odde

Til hjemmekampene har Mjøndalen budsjettert med 2.300 tilskuere per kamp. Enkelte kamper, som møtet med Rosenborg den 12. mai, regner Sivertsen med blir utsolgt. Totalt kan Mjøndalen slippe inn 4.350 tilskuere, men det er inkludert 1.500 ståplasser.

Til kampen lørdag forventer ikke Sivertsen fulle tribuner, og alt som kan skape blest rundt Mjøndalen utnyttes til det fulle.

– Vi måtte bruke hendelsen i Kristiansand forrige helg til å skape litt interesse rundt kampen, når Start nå kommer på besøk, sier Sivertsen.

Etter kampen mot Sandefjord fikk Espen Hoff to kampers karantene. Men siden det er tre dagers ankefrist på karantenen, har den ikke trådt i kraft, og Hoff er trolig med i troppen som entrer stadion i Mjøndalen lørdag klokka 1530.

Kampen kan du følge her.

Laster Twitter-innhold