Strømsgodset vant over Rosenborg

DRAMMEN (NRK): Strømsgodset vant 2–0 over Rosenborg i den siste hjemmekampen i årets eliteserie i fotball for menn. Jonathan Parr og Øyvind Storflor skåret.

Eliteserien i fotball 2016.

HYLLET: Øyvind Storflor har spilt i Strømsgodset siden 2009. Han ble hyllet av hjemmepublikummet på Marienlyst etter den som var hans siste kamp for drammenserne.

I første omgang klarte ingen av lagene å score.

Godset tok ledelsen ved Jonathan Parr sju minutter etter pause, og etter 78 minutters spill doblet innbytter Øyvind Storflor ledelsen. Målet gjør at Godset-innbytteren står med fire mål denne sesongen.

Hjemmelagets Mohammed Abu og Petter Vaagan Moen fikk se det gule kortet. For Rosenborg fikk Fredrik Midtsjø gult kort.

Trygve Kjensli var kampleder. 7661 tilskuere løste billett til kampen på Marienlyst stadion.

Farvel med en legende

Søndagens kamp ble også et farvel med legenden Øyvind Storflor.

Fotballspilleren debuterte for Drammenslaget i 2009 etter å ha blitt hentet fra Rosenborg, laget som er motstander i den siste serierunden.

Han er ifølge Godset.no den SIF spilleren gjennom alle tider som er bokført med flest kamper i eliteserien for klubben.

6. november skal Strømsgodset møte Haugesund, og Rosenborg møter Bodø/Glimt.