NRK Meny
Normal

Kjendiser gir deg julen i Buskerud

24 kjente personer vil i adventstida avsløre hva de ville gjort dersom de fikk lede Norge. Snart åpnes første luke i NRK Buskeruds julekalender.

44348887

HINT: Desember er rett rundt hjørnet, og vi gir deg nå et hint om hvem som skjuler seg bak luke nummer én i kalenderen.

Foto: Frank May / NTB scanpix

Forfattere, musikere, idrettsfolk, samfunnsdebattanter, skuespillere og politikere. Kjente fjes som er fra eller har en eller annen tilknytning til Buskerud, kommer til å pryde julekalenderen vår i år.

Fra 1. desember og til og med julaften gir vi deg ett intervju med et kjent fjes på våre nettsider www.nrk.no/buskerud. Samme personen blir også å høre på NRK P1 Buskerud, https://radio.nrk.no/direkte/p1_buskerud, en gang mellom klokka 6 og 9 mandag til fredag.

Hva har gjort sterkest inntrykk på kulturministeren vår i 2016? Hva ville Anne Marie Ottersen gjort om hun kunne vært statsminister for en dag? Hva er det fineste noen har gjort for Anders Jacobsen i år? Og hvilke bøker leser Gert Nygårdshaug og Jostein Gaarder i jula?

Desember er rett rundt hjørnet, og vi gir deg nå et hint om hvem som skjuler seg bak luke nummer én i kalenderen:

Fra Numedal. 22 år gammel. Komfortabel med høyder. Var blant gjestene på kongeparets hageselskap i Dronningparken i år. Noen mener han har samme hårsveis som Miley Cyrus.