Hopp til innhold

Snakk med oss!

Me har stand på teknologifestivalen Kongsberg Agenda. Kom innom!

NRK Buskerud på Kongsberg Agenda

Mari Kaslegard og Jørgen Helén viser nokre ungdommar korleis ein loggar seg inn på NRK.

Foto: Caroline Utti / NRK

NRK Buskerud har stand i gågata på teknologifestivalen Kongsberg Agenda som startar i dag og varar til laurdag.

NRK Buskerud på Kongsberg Agenda

Mari Kaslegard, Chris Carlsen, Jørgen Helén og Laila Nguyen Engebretsen frå NRK Buskerud står klare med handlenett og venlege åsyn.

Foto: Caroline Utti / NRK

Me er her heile dagen i dag, torsdag og fredag, og ynskjer at så mange som mogleg kjem innom. Her kan du ta i mot handlenett, koma med konstruktive eller positive tilbakemeldingar eller berre slå av ein prat. Kva vil du sjå, lesa og høyre om?

Kart som viser oversikt over stands i gågata på teknologifestivalen Kongsberg Agenda.

Du finn oss i enden av gågata, på plassen G50.

Grafikk: Kongsberg Agenda

Mellom 17:30 og 18:15 direktesender Laagendalspostem og NRK ei utspørring med to KI-ekspertar, kor du kan sende eigne spørsmål til dei i kommentarfeltet. Sendinga kan du sjå direkte på laagendalsposten.no, nrk.no, i appen NRK TV og i opptak på NRK 2 kl 22:05.

God helse, en givende jobb, fred og trygghet, ja og så klart kjærlighet, er noe av det viktigste for at vi mennesker skal leve gode liv. Med kunstig intelligens endrer verden seg nå i rekordfart på de aller fleste områder. Men kan kunstig intelligens gi oss bedre helse, gøyere jobber, hindre krig og gi flere mulighet til å oppleve kjærlighet? Eller vil vi miste kontrollen og la maskinene ta over for menneskeheten? Vi har samlet noen av de smarteste folka i Norge som skal gi deg svar på nettopp det.

Laagendalsposten og NRK har samla dei smartaste folka på feltet for å gje deg svar på utfordringane og moglegheitene ved KI.