Jostein Flo: – Den beste erstatteren vi kan få

Tor Ole Skullerud har tirsdag signert kontrakt som ny hovedtrener for Strømsgodset. Han overtar treneransvaret etter Bjørn Petter Ingebretsen.

Jostein Flo og Tor Ole Skullerud

Sportssjef Jostein Flo mener Tor Ole Skullerud passer godt inn i måten Godset ønsker å framstå.

Foto: Godset Media

Skullerud gjennomførte sin første trening allerede klokka 1215 tirsdag. For bare noen timer siden ble kontrakten signert på SIF-huset, etter noen dagers forhandlinger.

Til Strømsgodsets nettside uttaler Skullerud at han er fornøyd med å komme til drammensklubben.

– Strømsgodset er en fantastisk fotballklubb, og Marienlyst er en arena som jeg alltid har hatt stor glede av å komme til, både som trener og tilskuer, sier Tor Ole Skullerud (45).

Gleder seg

Det var i forrige uke Bjørn Petter Ingebretsen valgte å trekke seg fra trenergjerningen av helsemessige årsaker.

Forrige kamp ble ledet av assistenttrener Håkon-Wibe Lund, men allerede førstkommende søndag er Skullerud på plass på sidelinja når Strømsgodset møter Sogndal på bortebane.

– Atmosfæren og sjela i Godset er helt spesiell, og jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med klubben, trenerne og ikke minst spillerne. Det er allerede et solid fundament i Godset, og jeg har stor tro på at vi kan få til gode ting sammen her, sier Skullerud.

Suksess med Molde

Skullerud overtok som erstatter for Ole Gunnar Solskjær i Molde, da han forsvant til Cardiff City i 2014.

I sin første sesong som Molde-trener førte Skullerud klubben til seriemesterskap og norgesmesterskap. Han ble tildelt gullballen som årets trener for sin innsats.

Den siste tiden har Skullerud jobbet som fotballekspert for Discovery.

– Vil styrke Strømsgodset

Sportssjef Jostein Flo er også strålende fornøyd med signeringen.

– Tor Ole er den beste mannen til å erstatte Bjørn Petter, slik at vi kan videreføre og videreutvikle det gode arbeidet som er gjort over mange år. Vi ser frem til et langsiktig samarbeid som kommer til å styrke Strømsgodset som toppklubb, sier Flo.

Saken oppdateres