Politiet: – Mye fyll og bråk

Politiet har hatt mye å gjøre i natt.

Torsdag morgen opplyser politiet at det har vært en travel natt i Drammen og Eikerbygdene, med mye fyll og bråk fra både russ og andre.

Her er meldingene fra politiloggen:

I 02.30-tiden ble en mann i slutten av 40-årene slått i ansiktet utenfor et gatekjøkken i Drammen. Ifølge politiet var årsaken at han hadde konfrontert en annen mann han mente behandlet kvinner dårlig. Mannen mistet en tann.

I 05.15-tiden tok en mann i 20-årene seg inn i en ulåst leilighet på Bragernes. Leiligheten lå i 2. etasje, og mannen tok seg inn via balkongen. Han var beruset og husket lite av hva som hadde skjedd, opplyser politiet.

Klokken 05.45 ble de varslet om russ som sloss ved Biltema i Mjøndalen. En person ble kjørt til sykehus for sjekk, og en annen ble pågrepet for ordensforstyrrelse. Politiet opplyser at de har navnet på to av gjerningsmennene.

Russebiler i rundkjøring

Også politiet ved Nordre Buskerud politidistrikt melder om flere hendelser onsdag kveld og natt til torsdag.

Først måtte de bortvise flere russebiler som stod i rundkjøringen på Hvervenkastet i Hønefoss.

Så ble en full kvinne i 50-årene på Hønefoss satt i drukkenskapsarrest. Ifølge politiet var hun ute av stand til å ta vare på seg selv.

Et par timer senere rykket politiet ut for å roe ned husbråk i Prestmoen i Jevnaker. Personene på stedet var fulle, men roet seg. Ingen personer ble anmeldt.