NRK Meny
Normal

Politiet avslutter søket etter savnet mann

Politiet avslutter i ettermiddag søket etter den 37 år gamle mannen som er meldt savnet etter en bytur i Drammen. Det er ikke funnet noen spor etter 37-åringen, og det har ikke vært aktivitet på mannens mobiltelefon eller bankkonto.

Savnet i Drammen
Foto: Tove Bø / NRK/Politiet

Politiet har sammen med Hovedredningssentralen og med bistand fra Røde Kors, Norsk Folkehjelp, Norske Redningshunder og mannskaper fra brannvesenet gjort søk i vannet og på land i området der mannen sist ble sett natt til søndag.

Politiet har nå søkt gjennom et større område i Drammen basert på informasjon om hvor han sist ble observert denne natten. Parallelt med søket ble det iverksatt en etterforsking for å se om det blant annet fantes elektroniske spor som kunne si noe om hvor han var.

– Vi har ikke fått ny informasjon som tilsier hvor søket skal fortsette, derfor avsluttes det nå. Hvis vi får det vil vi selvsagt ta opp søket igjen, sier fungerende stabssjef i Søndre Buskerud politidistrikt, Morten Qvist.

Selv om det aktive søket i Drammen avsluttes tirsdag ettermiddag fortsetter etterforskingen av saken.

Les også:

Savnet etter bytur

Det var pårørende som meldte ham savnet da han ikke hadde kommet hjem etter et besøk i Drammen sentrum natt til søndag. Han ble sist sett i Vinjesgate i Drammen ved 02.00 – 02.30-tiden. Han var da på vei hjem til sin egen adresse i Steinbakken på Åssiden.

– Vi er fortsatt interessert i tips som kan gi oss svar på hvor han er, og vil oppfordre folk i Drammen til å sjekke sin egen eiendom selv om de ikke bor i det området hvor letingen til nå har skjedd, sier Qvist.

Politiet gikk mandag ut med navn, bilde og beskrivelse av mannen. Politiet har mottatt noen tips, men ingen som har medført at søkearbeidet har ført fram.