NRK Meny
Normal

Petter Vaagan Moen til Strømsgodset

Petter Vaagan Moen har i dag signert en tre års kontrakt med Strømsgodset og slutter seg til resten av troppen på La Manga onsdag.

Petter Vaagan Moen

Petter Vaagan Moen kommer fra Lillestrøm.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix


– Jeg føler jeg kommer til en klubb med et godt sportslig opplegg, en godt organisert klubb med ett veldig bra støtteapparat, sier Petter Vaagan Moen til klubben.

– Jeg har alltid et mål om å bli en enda bedre fotballspiller, og føler jeg kommer til en toppklubb i Tippeligaen. Det har klubben bevist gjennom de siste årene.

Petter gleder seg til å møte de andre gutta på La Manga onsdag. Det nærmeste han for øvrig kan huske å ha vært å spille i blå drakt er da han spilte i den stripete QPR-drakta i sin tid. Men den var som han sier, ikke ordentlig blå!

30-åringen spilte sist for Lillestrøm, men sto uten kontrakt etter denne sesongen. Etter å ha spilt 15 år i HamKam gikk han til Brann etter 2005-sesongen. Overgangen, som kostet 10 millioner kroner, var en av de dyreste i norsk fotball noensinne. Han har også spilt på Queen Park Rangers i to sesonger, men gikk til Lillestrøm da QPR rykket opp til Premier Leage i 2012.