NRK Meny
Normal

Oustorp: – Jeg er interessert

DRAMMEN (NRK): Geir Oustorp legger ikke skjul på at han kan tenke seg å ta over som hovedtrener for Glassverket. Men før han sier ja, må flere brikker falle på plass.

Geir Oustorp

Geir Oustorp har tidligere vært trener for både Drammen håndballklubb og Byåsen. Nå kan han bli hovedtrener for Glassverket.

Foto: Maria Kommandantvold / NRK

– Jeg har hatt et møte med Glassverket hvor jeg har sagt at jeg er interessert. Men det er da et par ting som gjøres klart først, sier Geir Oustorp og legger til:

– Det er først om spillerne vil ha meg. Og så ønsker jeg å høre hvordan det står til med spillerstallen og tanker om neste år. Den jobben har Glassverket nå fått som jeg skal være borte i 14 dager, sier Oustorp, som regner med å vite mer når han er hjemme etter jobben som ekspertkommentator for NRK under håndball-VM i Danmark.

Har mer inne

I november ble det kjent at nåværende Glassverket-trener, Kenneth Gabrielsen, gir seg etter denne sesongen. Han tar over Kristiansand Vipers, og dermed står hovedtrenerjobben ledig i en av landets beste håndballklubber.

– Jeg har fått en forespørsel. Det er naturlig når jeg er assistenttrener og hovedtreneren gir seg. Det er hyggelig og naturlig, sier Oustorp.

– Hvordan vil du utvikle laget?

– Det prøver vi på hver dag på trening, men jeg har noen tanker om det. Jeg ønsker å fortsette det vi har begynt på, for den reisen er ikke ferdig enda. Jentene har mye mer inne, sier Oustorp, før han legger til:

– Men vi er avhengige av klubben. Det har gått fort for Glassverket, Det er ikke lenge siden de var i 1. divisjon og nå har de tatt seg helt til toppen. Den store utfordringen blir å bli der. Det er en jobb å gjøre for spillerne og for klubben.

Flere aktuelle kandidater

I tillegg går Oustorp nå inn i en ny jobb i politiet. Da bytter han ut skiftarbeid, med jobb på dagtid. Det frigjør tid både på kveldene og i helgene.

– Det er mulig å få til, så får vi høre hva de hjemme sier. Hverdagen blir tøff den, sier Oustorp.

Styreleder i Glassverket, Stig Pedersen, opplyser at styret vil ta seg god tid til å velge ny hovedtrener, da det er flere aktuelle kandidater.