Alvorlig skadd etter knivstikking i Hokksund

Mannen som ble knivstukket i Hokksund i Buskerud, er alvorlig skadd. Den antatte gjerningsmannen er pågrepet. Begge er trolig fra Øst-Europa.

Laster kart, vennligst vent...

Politiet meldte om hendelsen like før klokken 14 lørdag. Kort tid senere kunne politiet fortelle at gjerningsmannen var pågrepet.

Den skadde er knivstukket i magen og overført til Ullevål sykehus, ifølge politiet i Søndre Buskerud. Tilstanden beskrives som alvorlig.

Operasjonsleder Truls Fjeld i Sørøst politidistrikt sier at det er mange vitner, men at de foreløpig ikke har kommet i gang med avhørene, fordi de må få inn tolker.

Både den skadde og den antatte gjerningsmannen er fra Øst-Europa, men politiet vil ikke si hvilket land.

Tore Nuven i Sør-Øst politidistrikt sier til NRK at vedkommende først ble fraktet til Drammen sykehus i sykebil, mens luftambulansen også ble med til sykehuset. Deretter ble mannen fraktet til Ullevål sykehus i luftambulanse.

Fant våpen

Nuven forteller at det var en krangel som endte med at en av de involverte dro fram en kniv. Ifølge Drammens Tidende skal politiet ha funnet og beslaglagt det de mener er våpenet.

– Vi har funnet en kniv som vi antar er benyttet, sier Fjeld til NTB.

Flere personer bodde i samme leilighet der knivstikkingen har foregått. Boligen er et forretningsbygg med utleieleiligheter i 2. etasje, skriver Drammens Tidende.