NRK Meny
Normal

Knivstukket på åpen gate i Drammen

41-åring innlagt på sykehus med skader i brystet. Tre menn er pågrepet, mistenkt for knivstikkingen.

Knivstukket utenfor utested

Fire menn kranglet utenfor dette utestedet i Blichs gate i Drammen. En av dem ligger nå på sykehuset med skader etter knivstikking.

Foto: Harald Inderhaug / NRK

Drammen sykehus

41-åringen er til behandling ved Drammen sykehus.

Foto: Alayoubi

Knivstikkingen skal ha skjedd i Blichs gate i Drammen sentrum, like etter klokka 0200 i natt. Det var en krangel mellom fire menn som utartet og som endre med at 41-åringen er lagt inn på sykehuset med knivstikk i brystet. Tilstanden er stabil.

– Fornærmede tok selv kontakt med et gatekjøkken i Blichs gate, og ba om hjelp til å kontakte politiet. Han er trolig ikke livstruende skadet, men behandles på Drammen sykehus for skader i brystet, sier operasjonsleder ved Søndre Buskerud politidistrikt, Kjell Reidar Johansen.

Kranglet utenfor pub

Halvannen time etter knivstikkingen ble tre menn pågrepet i en leilighet i Drammen sentrum.

– Det eneste vi vet så langt er at det startet som en krangel mellom fire personer utenfor denne puben. Hvem som stakk og hvorfor, det vet vi ikke ennå, sier operasjonslederen.

Det er heller ikke klart om de fire kjente hverandre fra før. De tre pågrepne har status som mistenkte og skal avhøres utover dagen.

Knivstikkingen skjedde utenfor en pub i Blichs gate. Politiet har kontakt med flere vitner til hendelsen, men politiet vil gjerne ha kontant med flere som kan ha sett eller vet noe om knivstikkingen.