NRK Meny
Normal

– Vi har en skuff med planer for eliteseriespill

Men det blir nok en tur opp og en tur ned igjen, sier Tor Jensen.

Tor Jensen

Tidligere daglig leder i Mjøndalen, Tor Jensen, ser frem til dagens kvalifiseringskamp mot Hødd. Men han mener hjemmelaget er favoritter i kampen.

Foto: Chetan Rastogi / NRK

I dag spiller Mjøndalen første kamp i kvalifiseringen til neste års eliteserie. Nå er det vinn eller forsvinn, og motstander er Hødd i Ulsteinvik.

– Vi er veldig avslappet. Vi hadde jo en festforestilling på søndag, da vi veldig overraskende greide kvalifiseringsplassen. Så folk er glade og fornøyde med det som har skjedd, og tar det som en bonus det vi skal oppleve i dag, sier tidligere daglig leder i Mjøndalen, Tor Jensen.

  • Kampen mellom Hødd og Mjøndalen kan du følge her.

– Dere slo jo Hødd 3–1 på søndag. Hva tror du i dag?

– Alt er mulig, men vi skal være edruelige. Personlig mener jeg Hødd er klare favoritter. Vi tapte 1–0 der borte i seriekampen. Og så er det et annet element, de fikk jo en nedtur da de tapte for oss på søndag. Så får vi se om de er i stand til å reise seg etter den skuffelsen, forklarer Jensen.

Les også: Lars Granaas legger opp

Ser kampen på Mjøndalen stadion

Sportslig leder i Mjøndalen, Kenneth Karlsen, deler ut gratisbilletter til alle supportere som tar turen til Ulsteinvik i dag. Men for dem som ikke får tatt turen til Møre og Romsdal, åpnes VIP-lokalene på Mjøndalen stadion.

– Jeg reiser mentalt til Ulsteinvik, men skal se kampen her. Her overfører vi kampen på tv, og det blir stinn brakke. Forhåpentligvis jubler vi sammen, men skjer det motsatte så gråter vi litt sammen. Og så tar vi pølse og «bløyta», og så har vi det veldig all right, ler Jensen.

– Det blir pølse og «bløyta» ja?

– Jaja, jeg tror jeg kommer til å havne opp i det styret der.

Saken fortsetter under bildet

Tor Jensen

Tor Jensen feiret cupbomben mot Brann slik bare bruntrøyene gjør det, med «bløyta» til frokost. Pølsebrød dyppet i pølsevann.

Foto: Chetan Rastogi / NRK

Les også: Feiret cupbombe med «bløyta»

Lang vei til eliteserien

Om Mjøndalen i dag skulle slå ut Hødd, er veien til eliteserien fortsatt lang. I en eventuell neste kamp venter vinneren av kampen Ranheim – HamKam på Mjøndalen stadion. Først med seier der, får MIF måle krefter med det 14. laget i eliteserien.

– Det er en lang kvalifiseringsvei å gå. Skulle nå det skje, som enkelte håper på og noen ler av, så skal vi klare det vi. Vi har en skuff hvor det ligger planer for eliteseriespill. Den kan vi dra ut. Det er mye moro i vente i så fall, selv om det nok blir en tur opp og en tur ned igjen. Men det har vi vært med på før, forteller Jensen.

Les også: Mjøndalen går for eliteserien

– Har Mjøndalen noe i eliteserien å gjøre?

– Økonomisk er det overhodet ikke noe problem, det vil bli en opptur. Men sportslig, der vi er akkurat i dag, så har vi ikke noe i eliteserien å gjøre. Men herregud, det er en lang vinter imellom. Vi klarer å få til noe om så skulle skje, vi har drevet med fotball noen år her i Mjøndalen, ler Jensen.

Han understreker allikevel at alt som skjer nå er rein bonus for klubben.

– Ja, du verden. Vi har klart kvartfinale i cupen og kvalifisering til eliteserien. What more is there to live for?, avslutter Jensen.