Kvinne funnet død i Lier
Foto: Per Håkon Solberg / NRK

Kvinne funnet død i Lier

Oppsummert

En kvinne ble funnet død i et hus i Sørsdal i Lier torsdag 21. april. En mann i 30-årene er pågrepet og siktet for forsettlig drap. Det var siktede selv som varslet politiet.

 • Skal undersøkes av psykiater

  Mannen som er siktet for å ha drept sin mor skal undersøkes av psykiater. Det opplyser politiet. Kvinnen i 60-årene ble funnet død i Lier torsdag morgen. Sønnen, en 36 år gammel mann, har erkjent de faktiske forhold men han har ikke tatt stilling til skyldspørsmålet.

 • Drapssiktet fremstilles

  36-åringen fra Lier som er siktet for drap, fremstilles for varetektsfengsling i dag. Kvinnen som ble funnet død i et hus i Lier i går morges, er ifølge politiet, mannens mor. Politiet har foreløpig ikke ønsket å si noe om hvordan kvinnen ble drept.

 • Stiller i Drammen tingrett

  Den 36 år gamle mannen som er siktet for forsettlig drap på moren sin i Lier, erkjenner de faktiske forholdene og stiller under fredagens fengslingsmøte. – Han erkjenner de faktiske forhold, men har ikke tatt stilling til skyldspørsmålet, sier mannens forsvarer Andrea Wisløff til NRK.

 • Se hele politiets pressekonferanse

  Politiet holdt i dag pressekonferanse etter at en kvinne ble funnet død i Lier. Kvinnens sønn er siktet for forsettlig drap.

  Politiets pressekonferanse
Politiets pressekonferanse
Politiet holder pressekonferanse etter at en kvinne ble funnet død i Lier.