Klare for NM-finale for første gang

Godsets juniorer vant lørdagens NM-semifinale mot Viking hjemme på Marienlyst. Dermed er de klare for G19-finalen i november.

Strømsgodset slet litt i kampens første minutter, men tok likevel ledelsen da Henrik Bredeli stanget inn en corner på Godsets første sjanse, skriver Strømsgodset på sin nettside lørdag.

Til pause var stillingen 2–2. Viking tok andre omgangens første mål, men Strømsgodset fulgte etter og det stod raskt 3–3 på tavla.

Straffespark

Det ble ikke flere mål og det var dermed klart for ekstraomganger på Marienlyst. Det ble noen målløse minutter og det måtte straffer til for å kåre en vinner.

Der var Strømsgodset sterkest og kampen endte 8–7 etter straffer.

Dermed tok Godsets juniorer seg til NM-finale for første gang. Der venter Rosenborg etter at de vant over Tromsø i den andre semifinalen.

Finalen spilles på Fornebu 21. november.