Kjelling nærmer seg Drammen-jobben

Kristian Kjelling fortsetter trolig som trener for Drammen håndballklubb.

Kristian Kjelling

VANT: Kristian Kjelling overtok som trener for Drammen håndballklubb i februar. Her leder han DHK til seier over Runar.

Foto: Teigen, Trond Reidar / NTB scanpix

– Jeg har hatt det veldig gøy som trener. Jeg synes det er en utfordrende og spennende jobb, sier Kristian Kjelling til NRK.

Ifølge Drammens Tidende er han nær en avtale med Drammen håndballklubb om å bli trener på permanent basis. Kjelling fungerte som trener i eliteserieklubben i avslutningen av sesongen, etter at Roger Kjendalen og Øystein Havang trakk seg fra jobben.

– Kristian ble innstilt som ny trener overfor styret, og de godtok innstillingen. Vi er nå i sluttfasen av samtalene med Kristian, og målet er å være i land før møtet torsdag, bekrefter daglig leder Djordje Teodorovic overfor Drammens Tidende.

– En meget god kandidat

Leif Kronstad

Fungerende styreleder i DHK, Leif Kronstad, sier de vil ha på plass en trener i løpet av den nærmeste uka.

Foto: Heidi Elisabeth Odde Karstensen / NRK

Fungerende styreleder i Drammen håndballklubb, Leif Kronstad, sier til NRK at styret ønsker å ha en trener på plass i løpet av neste uke. Klubben er svært fornøyd med den jobben Kjelling har gjort.

– Kristian har levert gode resultater etter at han overtok som trener i februar. Klubben mener at Kristian er en meget god kandidat, sier Kronstad.

Fornøyde spillere

Johannes Hippe

DHK-spiller Johannes Hippe vil gjerne ha Kjelling som trener videre.

Foto: Anne-Marit Borgen Werring / NRK

Spillergruppa er også fornøyde med å ha den tidligere landslagsprofilen som trener. Johannes Hippe beskriver Kjelling som tydelig, engasjert og forståelsesfull.

– Jeg ser gjerne at vi får fortsette på den reisen vi har begynt.

DHKs sesong var preget av økonomiske og sportslige utfordringer. Laget endte til slutt på 9. plass i eliteserien.

– Jeg har aldri vært med på en sesong hvor det har skjedd så mange utenomsportslige ting. Jeg tror alle har lyst til å få en avklaring nå, sånn at vi kan begynne å jobbe mot neste sesong, sier Hippe.