NRK Meny
Normal

Keita tilbake i Godset

DRAMMEN (NRK): Muhamed Keita og Bismark Adjei-Boateng går begge til Strømsgodset på lån.

Boateng og Keita

Muhamed Keita og Bismark Adjei-Boateng skal begge spille for Strømsgodset i 2016.

Foto: Harald Inderhaug / NRK

Muhamed Keita kommer fra den polske klubben Lech Poznan. Låneavtalen strekker seg frem til sommeren 2016, men Strømsgodset har også opsjon på permanent overgang.

Kantspilleren forlot Strømsgodset til fordel for den polske klubben i 2014, men deler av fjorårssesongen tilbrakte drammenseren på utlån til Stabæk. Når han nå igjen skulle leies ut var valget enkelt.

Muhamed Keita

Muhamed Keita ble seriemester med Strømsgodset i 2013. Nå skal han igjen spille for drammensklubben.

Foto: Harald Inderhaug / NRK

– Jeg er veldig glad for å være her. Jeg føler meg hjemme og gleder meg til å spille på Marienlyst igjen, sa Keita under pressekonferansen.

Har prioritert de to

Bismark Adjei «Nana» Boateng kommer nok en gang på lån fra Manchester City. Ghaneserens låneavtale gjelder for hele 2016-sesongen.

– Begge to er spillere vi har prioritert og jobbet med over tid, sier trener Bjørn Petter Ingebretsen, og legger til:

– «Nana» var veldig viktig på slutten av sesongen i fjor. Det var viktig å få til en ordning med han. Vi mister en kantspiller i Gustav Wikheim, og nå får vi tilbake spilleren han tok plassen til. Keita er en spillertype som passer perfekt inn i vår måte å spille fotball på.

Skulle presentere tre spillere

I innkallelsen til pressekonferansen skrev Strømsgodset at de skulle presentere tre nye spillere, men kun to spillere omkranset trener Bjørn Petter Ingebretsen under seansen. Sportssjef Jostein Flo sier klubben jobber med flere konkrete forsterkninger, men at ingen flere er signert på det nåværende tidspunktet.