NRK Meny
Normal

Kan ha skiftet navn

Politiet sjekker nå om Belur Sardar har reist ut av landet. I tillegg etterlyser de nye vitner.

Politiet har kontaktet myndigheter i utlandet for å få klarhet i om hun kan ha reist ut av landet for å søke asyl under et annet navn.

Til tross for at politiet har avsluttet søket etter kvinnen som ble meldt savnet fra Mjøndalen 30. april, fortsetter etterforskningen. Til sammen 10 etterforskere jobber med saken, blant annet med bistand av to etterforskere fra Kripos, skriver politiet i en pressemelding.

 

 

Forsvinningsmysteriet i Mjøndalen

Politiet har gjor søk etter kvinnen i Drammenselva.

Foto: Harald Inderhaug / NRK

 

Etterlyser opplysninger

Politiet ønsker også å komme i kontakt med en kvinne med utenlandsk utseende som et vitne skal ha sett gående i Mjøndalen sentrum mellom klokken 08.00 og 08.30 i tiden rundt 30. april. Kvinnen ble observert gående i Vikkolveien. Hun var kledd i mørke bukser, og hadde en sekk på ryggen. Politiet håper at andre vitner som har gjort lignende observasjoner tar kontakt.

HØR: POLITIET OM OBSERVASJONEN

Har sjekket leiligheten

- Vi etterforsker bredt, og undersøker alle opplysninger som kommer inn, sier lensmann Øyvind Aas i Nedre Eiker.

Politiet har med samtykke fra den savnedes ektemann også gjort undersøkelser i leiligheten der kvinnen bodde før hun forsvant.

Kvinnens mann meldte henne savnet 7. mai, da sa han til politiet at han ikke hadde sett henne siden hun forsvant fra familiens bolig om morgenen 30. april.

Det er ikke gjort andre sikre observasjoner av kvinnen siden midten av mars.