Jente (6) påkjørt, sjåføren stakk av

En seks år gammel jente ble påkjørt på vei til Gulskogen skole i Drammen. En kvinnelig sjåfør er pågrepet av politiet.

Gulskogen skole

Påkjørselen skjedde ifølge politiet like ved Gulskogen skole i Drammen.

Foto: Ingar Andreassen / NRK

Politiet har pågrepet en kvinne som skal ha kjørt på en seks år gammel jente ved Gulskogen skole og så kjørt videre fra stedet.

– Vi fikk gode observasjoner fra vitner som ledet oss til en bil som var aktuell. Vi har tatt kontakt med eieren av denne bilen og funnet ut at dette er bilen som var involvert i uhellet, sier operasjonsleder hos politiet, Rune Hunshamar, til NRK.

Ifølge politiet blir føreren fremstilt for blodprøvetaking og skal inn til avhør.

– Det er en kvinne som var fører av den bilen. Nå tas det blodprøve og så blir hun tatt inn til avhør slik at hun kan forklare hvordan hun opplevde det som skjedde, sier operasjonslederen.

Klaget på smerter i magen

Politiet melder at jenta gikk hjem etter påkjørselen. Der skal hun ha klaget på smerter i magen og fortalt at hun ble påkjørt.

– Klokken 08.28 fikk politiet melding om at jente hadde blitt truffet av en bil ved Gulskogen skole. Hun hadde blitt fulgt hjem av vitner som så hendelsen, så det var foresatte som ringte oss, forteller Hunshamar.

Jenta ble fraktet til sykehuset i Drammen for en sjekk. Skadeomfanget er fortsatt ukjent.

Politiet etterlyste vitner til hendelsen. Flere meldte seg raskt.

– Det er uklart hvor mange vitner det var til hendelsen. Men hun var sammen med to andre barn på vei til skolen da hendelsen skjedde. Og så var det andre som var vitner til hendelsen. Flere har tatt kontakt og bidratt med verdifull informasjon, sier Hunshamar.

Politiet berømmer vitnene som hjalp jenta og som bidro til at politiet fant bilen og bilføreren.

Laster kart, vennligst vent...