NRK Meny
Normal

Ishockey-fans gikk berserk på Hønefoss

Det ble liv både i Schjongshallen og utenfor, da Panthers møtte Tønsberg Vikings i den avgjørende ishockeykampen på Hønefoss lørdag kveld. Tre ble arrestert for vold og bråk.

I to busser kom Tønsberg-fansen til Hønefoss for å støtte laget sitt i kampen. En kamp som kunne bli avgjørende i forhold til sluttspillplassen om opprykk.

Før kampen var det noen titalls supportere som lagde bråk i sentrum av Hønefoss, så på vi mot hallen og til slutt ved hallen.

30 supportere brukte fyrverkeri og lagde bråk. Mange av supporterne skal ha vært kraftig beruset, og tre av dem endte med å bli arrestert, meldte politiet i Nordre Buskerud lørdag kveld.

– En ble arrestert for vold mot politiet, mens de to andre ikke etterkom pålegg, sier innsatsleder hos politiet, Kjetil Solheim, til Ringblad.no.

Ringeriksavisa var til stede både før, under og etter kampen, og skriver at politiet fant fyrverkeri og marihuana inne på bussen til supporterne fra Tønsberg. De laget bråk inne i hallen, kastet mynter og andre ting ut på isen. I tillegg kastet de en oppblåsbar sexdukke inn i utvisningsboksen til hjemmelaget.

Politiet hadde alt tilgjengelig mannskap på kampen, 12 mann fordelt på fem biler.

Kampen endte for øvrig med borteseier til Tønsberg Vikings 3–4.