Ingen spor etter 32-åring

Søket etter 32-åringen i Drammenselva avsluttet uten resultater.

Søk i Drammenselva
Foto: Odd Vegard Kandal / PRIVAT / NRK

Søndag formiddag ble søket i Drammenselva etter 32-åringen gjenoptatt. Men klokken 16 avsluttet brannvesenet søket, uten resultater.

- Brannvesenet har avsluttet for dagen, men vil gjennopta søket mandag formiddag, sier operasjonsleder Rune Hunshamar i Søndre Buskerud politidistrikt.

I tillegg til organisert søk fra politiets side, har flere hundre av den savnede 32-åringens venner også lett etter mannen i Drammensområdet søndag.

Politiet har i løpet av søndagen fått inn flere tips i forsvinningssaken.

- Vi har fått inn noen tips, men ingen av tipsene har hjulpet oss i å finne ut hva som har skjedd med mannen, sier Hunshamar.

Politiet regner med at søket i Drammenselva vil avsluttes mandag. Da vil de vurdere hvordan etterforskningen skal foregå videre.

Resultatløst søk

Leteaksjonen etter 32-åringen ble satt i gang fredag kveld, og politifolk med hunder, 40 mannskaper fra Røde Kors og rundt 100 frivillige holdt det gående til rett før midnatt.

Kjetil Myrbråten

Kjetil Myrbråten er ikke sett siden han forlot nyttårsfesten på Brakerøya klokken 01.30 natt til 1. januar.

Foto: PRIVAT

Fredag kveld søkte letemannskapene i området der den savnede mannen sist ble sett. De lette i bakgårder og ellers i byen, samt langs Drammenselva.

Sist sett på fest

32-åringen ble sist sett ved 1.30-tiden natt til 1. januar. Da var han på en privat fest på Brakerøya. Han skal ha gått mot sentrum av byen.

Før leteaksjonen ble satt i gang ble det forsøkt elektronisk sporing av eventuell bruk av bankkort eller mobiltelefon, men dette ga ikke resultater.

Den savnede mannen skulle ha vært på jobb fredag, men møtte ikke opp. Politiet har også undersøkt mannens leilighet på Strømsø i Drammen.

Politiet har foreløpig ikke mistanke om at det skal ha skjedd noe kriminelt med den savnede.