Hønefosstreneren frir til fansen

Etter en skuffende vårsesong for Hønefoss ber trener Rune Skarsfjord om fortsatt tillit fra supportere og støttespillere. I et innlegg på klubbens hjemmeside tar han på seg mye av skylda for at laget kun har 12 poeng på 15 kamper.

Hønefoss BK blir i 1. divisjon

Hønefoss sikret seg spill i 1. divisjon også denne sesongen, men har dårlige resultater så langt i år.

Foto: Nicolai Delebekk / NRK

– Nå starter høstjakta. Vi ønsker å ta opp jakta på dem som ligger foran oss, og sakte, men sikkert klatre oppover tabellen, skriver Skarsfjord.

Etter å ha berget plassen i 1. divisjon med nød og neppe i 2014, hadde både treneren og klubben håpet å nå høyere opp på tabellen.

Skarsfjord skriver på klubbens hjemmeside at mange av de beste forsvant etter den sterke høstsesongen 2014, og det ble jobbet hardt i vinter med å sette sammen en ny tropp.

– Vi startet sesongen med en tropp vi anså å være spennende, men for liten.

Skryter av spillerne

– Dere som støtter klubben skal likevel vite at vi blør i motgangen, vi jobber så hardt det lar seg gjøre og vi prøver alt vi kan innenfor de rammene klubben gir oss.

Rune Skarsfjord berømmer spillerne for å ha vært flinke i den tunge motgangen laget har opplevd så langt i sesongen. Han skriver at det leveres gode og tøffe treningsøkter på løpende bånd, og at det jobbes knallhardt med å få gruppen til å fungere som en enhet.

Søndag kveld klokka 18 er det hjemmekamp for Hønefoss. Strømmen er motstander. Denne kampen blir retningsgivende for det som kommer videre, mener Skarsfjord.