NRK Meny
Normal

Her er den nye Godset-sjefen

DRAMMEN (NRK): Dag Lindseth Andersen forlater jobben hos Strømsgodset-sponsoren Eltek, for å bli daglig leder i fotballklubben han har fulgt i over 40 år. Se video!

Dag Lindseth Andersen

Dag Lindseth Andersen gleder seg til å ta fatt på jobben som daglig leder i Strømsgodset.

Foto: Harald Inderhaug / NRK

Dag Lindseth Andersen ble presentert for presse og supportere på en pressekonferanse på Marienlyst stadion i ettermiddag.

55-åringen kommer fra jobb i det drammensbaserte strømforsyningsselskapet Eltek, og tiltrer i jobben som daglig leder i Strømsgodset 1. januar 2017.

– Jeg har meldt overgang til Strømsgodset, sier en lattermild Lindseth Andersen til NRK.

– Vært med på de fleste opp og nedturer

Den nye sjefen brukte god tid under pressekonferansen til å snakke om at han har vært Strømsgodset-supporter nesten hele livet.

– Jeg er drammenser. Jeg er født og oppvokst i Drammen, bor på Konnerud og har vært Strømsgodset-supporter siden 1970 da jeg var på stadion her for første gang, sier Lindseth Andersen og legger til:

– Jeg har vært med på de fleste opp og nedturer, men nå skal det bare gå en vei, ler han.

Se det første intervjuet med ny daglig leder i Strømsgodset her!

Intervju med ny daglig leder i Strømsgodset

Handler om å vinne fotballkamper

Han understreker at klubben har bygd gradvis stein for stein helt siden 2005, og at hans oppgave er å bygge fundamentet enda sterkere ved å lede organisasjonen.

–Vi skal sørge for at spillerne, som skal produsere resultater, vet at de står på trygg grunn. For det er det det handler om. Å vinne fotballkamper, sier Lindseth Andersen.

Hans tidligere arbeidsplass har sponset Strømsgodset i flere år og den nye sjefen vil ha et enda bedre samarbeid mellom fotballklubben og næringslivet.

– Utvikling av enkeltpersoner er ett av mange områder en enklet kan overføre fra en fotballklubb til næringslivet. Målet er at kunnskap skal gå begge veier slik at vi kan spille hverandre gode.