Har solgt 3700 semifinalebilletter

Mens flere drammensere ikke har benyttet seg av gjenkjøpsmuligheten til NM-semifinalen, har motstander Kongsvinger solgt ut alle sine tilgjengelige billetter.

GodsetUnionen

Mandag 17. oktober legges de resterende semifinalebillettene ut for salg.

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpix

– Så langt er det solgt 3700 billetter til kampen. Det inneholder vanlige billetter, VIP-billetter og de 900 billettene til Kongsvinger, forteller mediesjef i Strømsgodset, Magne Jordan Nilsen.

Enn så lenge er det sesongkortinnehavere som har hatt muligheten til å gjenkjøpe sin faste plass på Marienlyst. Først mandag 17. oktober legges de resterende billettene ut for ordinært salg.

– Brukbart fornøyd

Ifølge mediesjefen er det rundt 4500 sesongkort på Marienlyst, og kapasiteten til cupsemifinalen er ca. 8500.

– Vi er brukbart fornøyd med salget så langt, men vi har ingenting å sammenligne salget med. Sist semifinale var mot Odd i 2010, og da var det ikke online-salg på samme måten, sier Nilsen, som også påpeker at semifinalen i 2010 kom før både seriegull og flere andre topplasseringer i serien.

– Vi håper jo flest mulig benytter muligheten til å gjenkjøpe sin plass. Men av erfaring vet vi at mange kjøper når det nærmer seg kamp. Vi håper på å ha solgt over 4000 billetter før det ordinære salget starter, forklarer Nilsen.

jubel

Kongsvinger jubler etter å ha slått Sandefjord i kvartfinalen i cupen. Nå herjer cupfeberen hos de rødkledde, som har solgt alle sine billetter før semifinalen mot Strømsgodset.

Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

Fritt frem fra mandag

Han understreker at klubben ønsker seg flest mulig hjemmesupportere på langsidene under semifinalen, men at de ikke kan kontrollere hvem som kjøper billetter når salget åpner. Dermed kan bortesupportere snappe til seg billetter på Marienlyst.

– Fra mandag av er det fritt frem. Vi håper jo på en full stadion og langsider fulle av Godset-supportere, sier Nilsen.

– For fullsatt stadion blir det?

– Utsolgt må det bli. Vi har aldri tapt en semifinale i cupen, og dette er en mulighet der klubben forhåpentligvis sikrer seg en viktig finale, avslutter mediesjefen.

Semifinalen mellom Strømsgodset og Kongsvinger spilles torsdag 27. oktober klokken 20.00. Kampen vises på NRK2.