NRK Meny
Normal

Håper på hoppuka

VIKERSUND (NRK): Anders Jacobsen håper fortsatt på deltakelse i hoppuka. Denne uka trente landslaget i Vikersund.

Det blir kamp om de siste plassene til den tysk-østerrikske hoppuka rundt nyttår. Én av dem som ønsker seg en plass, er Anders Jacobsen. Og i dag viste hopperne seg fram under trening i Vikersund.

Anders Jacobsen håper fremdeles han får bli med til den tysk-østerrikske hoppuka. FOTO: TORDIS GAUTEPLASS

Laget til den tysk-østerrikske hoppuka tas ut rett over helga, og Ringkollen-hopper Anders Jacobsen håper fortsatt han kan klare å kapre en av plassene.

Landslagstrener Andreas Stöckl sier konkurransen er stor, men han utelukker ikke at Anders Jacobsen kan få sjansen til å gjenta bragden fra 2007, da han vant hoppuka.

Les også:

– For meg er det viktig å se på alle som har muligheten til å ta en plass. Vi er ikke helt ferdig med laguttak, og da er det viktig å få litt inntrykk av hvordan det ser ut. Jeg synes det er bra. Det er flere som har økt sitt potensial, sier Stöckl.

Siste mulighet i rennet til helga

– Vi har jo norgescuprenn her i helgen som kommer, og da blir det liksom siste mulighet t il å melde seg på.

– Vi snakket nettopp med Anders Jacobsen. Han følte det var litt "stang ut" i dag. Hvor store sjanser har han til å kapre en sisteplass?

alexander

Landslagstrener Andreas Stöckl sier konkurransen er stor.

Foto: Aas, Erlend / NTB scanpix

– Hvis vi ser på potensialet han har, så har han fortsatt en sjanse. Det er bare viktig for han å finne rytmen, å finne litt mer frihet i kjøringa. Han sliter litt med å posisjonere seg sånn at han får trøkka nok for å løfte fra hoppet. Hvis han klarer det, er han en kandidat til hoppuka fortsatt, sier Stöckl.