Godset slo tilbake etter cupfadesen

Strømsgodset reiste seg etter det flaue cuptapet for Kvik-Halden da de slo Start 1-0 i Kristiansand søndag. Iver Fossum ble matchvinner.

Start - Strømsgodset

FORTJENT: Strømsgodset var klart best i Kristiansand, og gikk velfortjent av banen med tre poeng i sekken.

Stortalentet satte inn kampens eneste mål etter 70 minutter og sikret med det tre svært fortjente poeng til Strømsgodset.

Drammenserne dominerte store deler av oppgjøret og hadde flere store sjanser. Start kan takke keeper Håkon Opdal for at tapet ikke ble styggere.

– Vi spiller en god kamp og er mye bedre enn dem i 80 minutter. Vi gjør det litt for spennende mot slutten, sa Fossum til C More etter kampen.

– Vi er skuffa

Han hadde hatt et par store sjanser tidligere i kampen, men lyktes til slutt. Han avgjorde med en kald avslutning.

– Det var kjempedeilig. Jeg hadde hatt noen sjanser før som kunne gitt scoring, sa 18-åringen.

Start kan takke keeper Håkon Opdal for at de ikke fikk flere mål mot seg.

Start-trener Mons Ivar Mjelde mente det var en jevn kamp, selv om laget hans skapte svært lite. Solomon Owello var nære i første omgang, men bortsett var det skjedde det lite som bekymret Espen Bugge Pettersen i Godsets mål.

– Vi er skuffa. Vi manglet den lille kvaliteten som trengtes for å vippe kampen i vår favør. Det er en jevn kamp, og det er irriterende at vi er slappe i presset når de scorer, sa Mjelde.

Full pott etter trenerbyttet

Seieren gjør at Godset står med to strake trepoengere i serien etter at David Nielsen ble erstattet av Bjørn Helge Ingebretsen.

De revansjerte seg også etter at de røk ut at cupen mot lille Kvik-Halden etter straffesparkkonkurranse tidligere i uken.

For Start betyr tapet at de stadig kommer nærmere bunnstriden. De har bare vunnet én av de siste seks kampene i eliteserien.